Kolm raamatut esimeseks tutvuseks internetiga

Lastekaitse Liit, Politsei- ja Piirivalveamet ja Lasteabitelefon 116111  tõlkisid ja kohandasid eesti keelde projekti “Targalt internetis” raames Luksemburgis välja antud teavitusmaterjalide paketist “Bibi and Friends” kolm värviliste piltidega raamatut, mis aitavad lapsel teha esimest tutvust internetiga.

Bibi-sarja raamatud on mõeldud eelkõige lastele, kes alles alustavad interneti ja nutivahendite kasutamist, kuid ka neile, kellel esmane kogemus juba olemas. Raamatud sisaldavad ka soovitusi vanematele laste turvalise internetikasutamise toetamiseks.

Raamat on eesti ja vene keeles.

Bibi internetis. Kes üritab Bibit tüssata?
 
Mesilase Bibiga juhtunud loo kaudu saavad lapsed nõuandeid, mida tuleb internetis suheldes meeles pidada.

Raamatu veebiversiooni saad lugeda ja alla laadida  siit: http://laps.targaltinternetis.ee/bibi-internetis/

Bibi tahab mängida. Aga kus on ta sõbrad?

Lugu mesilane Bibist räägib lõbusast internetis surfamisest, mille kaudu lapsed võivad palju olulist õppida. Kuid internetis surfamine ei asenda sõpru!

Raamatu veebiversiooni saad lugeda ja alla laadida  siit: http://laps.targaltinternetis.ee/bibi-tahab-mangida/

Bibi kingitus. Arukas klõpsimine internetis. 

Kõigil on alati hea meel kingitusi saada. Kuid internetis ei ole mõned kingitused tegelikult üldse päris kingitused – näiteks siis, kui need on seotud mõne toote või teenusega, mille eest tuleb hiljem tasuda. 

Raamatu veebiversiooni saad vaadata ja alla laadida siit: http://laps.targaltinternetis.ee/bibi-kingitus-arukas-klopsamine-internetis/