Narva lasteaed Päikene liitus “Kiusamisest vabaks!” projektiga

narva_pilt1Arina Sokolovskaja, Narva Lasteaed Päikene õppealajuhataja

narvapaikene@hot.ee

 Esmaspäeva, 26.septembri päikeselisel sügispäeval korraldas Narva Lasteaed „Päikene“ juba üheteistkümnendat korda uue õppeaasta alguse traditsioonilise pereürituse „Kirevad sügispäevad“.

Üritus algas sportlike võistlustega kogu perele ja pakkus ühtviisi rõõmu nii lastele kui ka täiskasvanutele. Päeva teist osa juhtisid Sügis, Sipelgas ja Kiil ning see oli täidetud muusikaliselt nii laulude kui tantsudega.

Iga perekond teenis võistlustel osalemise eest münte. Need koguti rühmakaupa anumasse kokku. Muusikalise osa ajal kaaluti rühmade anumad, et  selgitada välja  lasteaia tublimatest tublimad, kes saavad aastaks enda rühma viia rändauhinna kuni järgmisel sügisel toimuva ürituseni.

Lapsed janarva_pilt3 lapsevanemad andsid endast parima. Viimase ühistantsu  „Sõprustantsu“ järel andis lasteaia direktor igale aiarühmale  ka erilise kingituse, suure Sõber Karu, õpetajale ja  väikese Sõber Karu igale lapsele. Õpetajaid üllatati lisaks ka „Võlukohvriga“, kus asub direktori sõnul palju huvitavat juhendmaterjali tegeluseks lasteaias uute sõpradega “Kiusamisvaba lasteaed ja kool” programmis. Täispuhutud lillat värvi karupiltidega õhupallid muutsid ürituse eriti pidulikuks. Mudilased said ürituse lõppedes pallid koju viia. Nii jagus erilist rõõmu ka koduteele.

Lasteaia perepäeval osales 102 perekonda ühtekokku 256 liikmega. Lasteaias oli korraga 129 rõõmsat täiskasvanut ja 127 õnnelikku last.