Tunnustusauhinnad Lastega ja lastele anti üle Vabariigi Presidendi roosiaias

autor: Grete Landson

Juba neljandat aastat antakse lastekaitsepäeval, 1 juunil üle Lastega ja lastele tunnustusauhinnad inimestele, kelle tegu on andnud tõuke muutustele ühel või teisel viisil. Auhinnad anti välja viies kategoorias ja pidulik vastuvõtt toimus sel aastal Kadriorus, presidendi roosiaias.

 

Esitatud kandidaatide hulgast valis žürii välja :

Lapse suur tegu – Katarina Raud, Anastasia Beljajeva, Anna Aron, Silvaliis Karu ja Greete Kõrvel (“Ma ei ole uhhuu”)

Elutöö preemia – Karin Orgulas

Muutuste looja – Terje Tuisk

Laste ja noortežürii tunnustus – Marina Paddar

Eripreemia – Heinar Jahu

Auhinna väljaandmise algatusgruppi kuuluvad lisaks Lastekaitse Liidule MTÜ Eesti Asenduskodu Töötajate Liit; MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liit; MTÜ Oma Pere; MTÜ SEB Heategevusfond, Vabariigi Presidendi Kantselei ja Õiguskantsleri Kantselei.