Liblikaefekti kampaania aitab korrastada lastelaagri palliplatsi

Lastekaitse Liidu ja Valio ühise töö tulemusena viidi Eestimaal läbi Alma Liblikaefekti heategevuskampaania, mille tulemusel sai käesoleval aastal spordistipendiumi 51 abivajavat last.

Kampaania sai alguse aastal 2016, mil iga Alma 150-grammise liblikaga kohupiimakreemi ostja panustas sporditoetuste fondi, kuhu kogunes 2017. aastal ühtekokku 20 237 eurot. Taotlusi sporditoetustele said esitada pered, kellel nappis võimalusi lastele trenniskäimist võimaldada.

Lastekaitse Liidu projektijuhi Helen Saarniku sõnul aitab kampaania abil kogutud raha väga mitmeid vähekindlustatud peredest pärit lapsi. “Liikumine on lisaks loomulikule vajadusele ka oluline osa lapse heaolust. Kahjuks on paljudel peredel keeruline võimaldada oma lastele spordikoolis või trennis käimist. Lastekaitse Liit on tänulik headele inimestele, kes on märganud abivajajaid ja toetanud enim abi vajavaid lapsi.” sõnas Saarnik.

Lisaks korrastatakse kogutu abil Lastekaitse Liidu Lastelaagrid OÜ Pivarootsi õppe- ja puhkekeskuse palliplats, mis pakub aastate jooksul rõõmsaid ühiseid mänguhetki väga paljudele lastele.