Lühiuudised: leia häid suhteid väärtustavaid koolikaupu poelettidelt

Valemivihiku algklasside vihikute kaantel seikleb Sõber Karu

Käesoleva õppeaasta algklassidele mõeldud valemivihikute kaantel tegutseb taas Sõber Karu koos oma heade kaaslastega. Valemivihikud algklassidele on ruudulised matemaatika, 20-joonega eesti keele ja inglise keele ning abijoonega eesti keele tarbeks. Iga vihik sisaldab kolm lehekülge vastava õppeaine valemeid ja reegleid, lisaks ka huvitavat lugemist ja muidugi „Kiusamisest vabaks!“ töölehe, mille on loonud programmi koolitaja Sigrit Nigulas.

 

Noortepäevik pakub tarvilist sisu ja moodsat välimust   

Kalendritootja Büroodisain on loonud moodsa välimusega kalendermärkmikud noortele. Pilkupüüdvate kaantega märkmiku väärtuslikku sisusse on oma panuse andnud ka Lastekaitse Liit, pakkudes vajalikku lugemist kaaslaste vahelistest headest suhetest, targast internetikäitumisest, samuti lapse õigustest ning väärtuslikust lugemisvarast.