Kuidas Rakvere Põhikooli kolm klassi ühiselt jõululaadaks valmistusid

Rakvere Põhikooli I klassi õpetaja Piret Strömberg jagas meiega innustavat piparkookide valmistamist, mis toimus esimese, viienda ja üheksanda klassi ühistööna. See on suurepärane näide koolikogukonnas nooremate ja vanemate laste liitmisest ja heast võimalusest lapsevanemate kaasamiseks.

Kuidas Rakvere Põhikooli kolm klassi ühiselt jõululaadaks valmistusid
Piret Strömberg, Rakvere Põhikooli I klassi õpetaja

Esimese klassi õpetajal tuli mõte jõululaadal karukujuliste piparkookide müümiseks. Projekti viisime ellu “Kiusamisest vabaks!” metoodikaga liitunud esimese klassi ja nende viienda ja üheksanda klassi sõprusklasside ühistööna. 

Taigna segasid kokku üheksanda klassi tüdrukud ja piparkoogid küpsetasid viienda klassi tüdrukud.

Esimese klassi lapsed koos emadega kaunistasid piparkoogid lilla glasuuriga. 

Laat võis alata!