Hea lasteraamat: Klaaslapsed

Autor: Maarja Pildre
Tallinna Keskraamatukogu

Kristina Ohlsson „Klaaslapsed“
Peale isa surma kolivad Billie ja tema ema väikelinna, ema lapsepõlvekodu lähedale. Uus kodu jätab Billiele aga juba esmapilgust kõheda mulje ja sisse kolides hakkavad uues kodus toimuma salapärased ja ebameeldivad sündmused. Nagu maja ei tahaks, et nad seal elavad ja teeb kõik, et neid sealt minema peletada. Koos uue sõbra Aladdiniga maja sünget ajalugu uurides süveneb Billie veendumus, et nad peavad sealt võimalikult kiiresti ära kolima. Enne kui on liiga hilja ja juhtub midagi jubedat.

Klaaslapsed on õudus-põnevus-krimiraamat, milles jagub põnevust esimesest leheküljest viimaseni. Lisaks on juttu uues kohas kohanemisest, uute sõprade leidmisest ja uutest algustest.

Põnev lugu nii lastele kui täiskasvanutele ja ootame huviga peatselt ilmuvat järge Billie, Aladdini ja Simona seiklustele.