Mida eurosaadikud arvavad?

Euroopa Parlamendis tähistati 20. novembril lapse õiguste päeva. Eurochild’i ja UNICEFi noored ühinesid Euroopa Parlamendi saadikute ja lapse õiguste grupiga parlamendis, Malta presidendi ja teiste otsustajatega ühisele debatile. Debatt nimega „The Europe We Want“ raames said noored küsida otsustajatelt küsimusi nii nende töö kui ka isikliku arvamuse kohta. Eurochild’i noorte seas osales debatil ka Lastekaitse Liidu Noortekogu liige Dalia Doman. Dalia on Eurochildi juurde loodud lastenõukogu üks esindajatest, kes võttis debati kokku sõnadega: „Selle närvilise, kuid lõbusa päeva lõpuks on mul hea meel, et sain tähistada lapse õiguste kuud Eurochild’i laste nõukogu liikmena Euroopa Parlamendis“*.
Eurochild’i laste nõukogu kohtumine Brüsselis jätkus kuni 23. novembrini, laste nõukogu esindajad kohtusid ka oma riigi Euroopa Parlamendi saadikutega. Vaata meeleolukat videokokkuvõtet: