“101 last Toompeale” ootab osalejaid eelfoorumile

Tere hea noor! Taas on aeg koguneda aruteludeks Eesti Õpilasesinduste Liidu ja Lastekaitse Liidu koostöös korraldatava noortefoorumi “101 last Toompeale” raames. Sel aastal võtavad noored luubi alla riigieksamid. Täpsemalt vaatame üle tasemetööd, üleminekueksamid, gümnaasiumide lõpueksamid ning ülikooli sisseastumiskorra. Seda ikka selleks, et leida parim võimalik lahendus gümnasistidele ning ülikooli sisseastujatele. Noorte poolt esitatud teemade seast osutus valituks just antud teema, mis peaks kõneainet ja arutlusruumi pakkuma nii noorematele, kel eksamid veel ees, kui ka vanematele, kel see tee juba käidud. Samuti oleme teema käsitlemisse kaasanud ka antud teema eksperte, et ikka kiiremini, kõrgemale, kaugemale jõuda. Rohkem saate “101 last Toompeale” lugeda aadressilt http://www.lastekaitseliit.ee/noortekogu/101-last-toompeale/ . Eelfoorumite toimumise ajad on: Tallinn: 29.september, 10.00 Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumis Jõhvi: 6.oktoober, 11.00 Jõhvi Seltsimajas Võru: 6.oktoober, 10.00 Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi peeglisaalis Kuressaare:11.oktoober, 16.30 Kuressaare Ametikoolis Paide:13.oktoober, 11.00 Paide Gümnaasiumis Viljandi:13.oktoober, 11.00 Viljandi Kultuuriakadeemias Pärnu: 14.oktoober, 11.00 Pärnu Hansagümnaasiumis

Tartu:20.oktoober, 12.00 Jaan Poska Gümnaasiumis

Eelfoorumile on vajalik registreerimine ning seda saate teha nii Lastekaitse Liidu kodulehelt (www.lastekaitseliit.ee) kui ka Eesti Õpilasesinduste Liidu kodulehelt (www.opilasliit.ee).

Be First to Comment

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga