Lastekaitse Liit aitab toetada laste liikumisharjumusi

Lastekaitse Liit ja Valio algatasid ühiselt Liblikaefekti heategevuskampaania, mille eesmärk on toetada vähekindlustatud laste spordiharidust. Eelmise aasta juunist kuni novembrini kestnud kampaania jooksul annetas Valio iga 150-grammise Alma liblikaga kohupiimakreemi  müügitulust ühe sendi projekti toetuseks.
Lisaks laste spordiharrastuste toetamisele oli võimalik 25 kohupiimakreemi topsi kaane vastu saada armas pehme kaisuliblikas. Lastekaitse Liiduga võttis novembrikuus ühendust 1. jalaväebrigaadi Tagalapataljoni reamees Mihkel Tiits, kes soovis ajateenijate magustoitudeks olnud kohupiimakreemidelt kogutud 950 kaane vastu vahetatud 38 kaisuliblikaga valmistada lastele rõõmu.
Nii jõudsid tagalapataljoni võitlejate kogutud kaisuliblikad Tallinna Lastehaigla onkoloogiaosakonda.
Kokku kogunes kampaaniast 9034,99 eurot, mille abil saavad alanud aastal spordiga tegeleda 43 last.

Fotol: Tallinna Lastehaigla kvaliteedijuht Lagle Suurorg ühes Tagalapataljoni võitlejatega. Vasakul reamees Mihkel Tiits. Foto: Tiina Eier