Lae alla ja mängi küberkaitseteemalist kaardimängu!

„CyberSeci juhtumid – nr 1“ on kaardimäng, millega pööratakse tähelepanu mitmetele juhtumitele digitaalses maailmas. Mängu loojad on Tallinna Tehnikaülikooli küberkriminalistika ja küberjulgeoleku keskuse teadlased, õppejõud, üliõpilased ja koostööpartnerid. Sisu koosneb 54 küberkaitsejuhtumist, mille abil saab teha küberhügieeni (digitaalse ohutuse ja küberkaitse) teavitustööd.

Mängu autorid on Birgy Lorenz, Kaido Kikkas, Kaie Maennel, Raido Orumets, Tiina Somer, Sten Mases, Toomas Lepik, Jaan Priisalu, Kristiina Renel, Thilina Liyanage, Jorge Medina, Örge Edgü, Alberto Zorilla, Showcat Chowdhury, Arian Lopušanski, Nikita Kuznietsov, Raido Roben, Joanna Mar, Kadri Cahani, Heino Sass Hallik, Gregor Eesmaa, Anu Baum ja Aare Klooster. Illustratsioonide ja kujunduse autorid on  Siim Tikk, Ken Oja, Kristian Kirsfeldt, Andrus Lember ja Magnus Haravee disainibüroost Velvet.

Mängu loomist toetasid Eesti Interneti Sihtasutus, Kaitseministeerium, BCS Koolitus, F-Secure ja Tallinna Tehnikaülikool.

Kaardimängu saab alla laadida siit: https://go.ttu.ee/csgame