Pane ennast proovile küberkaitsemängudes!

Two cute boy study on computer

Noori, kellel on sügavam huvi küberkaitse valdkonna vastu, on palju, kuid neil ei ole võimalust ennast proovile panna, sest see tähendaks pahandustesse sattumist.

E-koolikotis on saadaval sissejuhatav õppematerjal, kus õppija kirjeldab võimalikke ohte ja võimalusi muuta oma arvutikasutamise harjumus turvalisemaks. Samuti saab ta tutvuda küberturbe trendide ja väljakutsetega ning arvutikaitse põhireeglitega. Õppematerjal sisaldab ka loetelu mitmetest „Püüa lippu“ („Caputer the Flag – CTF“) mängudest ja mõistatustest, mis õpetavad teenuseid kaitsma, ründama ning näiteks programmeeritud koodist vigu või saladusi leidma: https://e-koolikott.ee/portfolio?id=7755.

Huvitavaid mänge ja mõistatusi leiate siit: www.cyberspike.ee. Valige rippmenüüst: Reeglid 2018 > Tahad harjutada?